Security Consultants


Innovators in geïntegreerd beveiligingsbeheer

 
fuse-brussels-273780.jpg

Een holistische beveiliging aanpak.

 

 

Door een holistisch perspectief te hebben nemen we individuele kernpunten inzake security in acht.  Dit resulteert in de grootst mogelijke verbeteringen voor zowel je veiligheid als je budgetten.

 

   
   

  Security Audits

  Identiteitsniveaus voor beveiligingsoptimalisatie binnen uw bedrijf en we loodsen u door een geïntegreerde aanpak om prestatiedoelen te bereiken.

   
  benjamin-child-17946.jpg

  Consultations 

  Wij bieden professioneel advies aan op maatwerk, dat uniek is voor uw exacte behoeften. We maken zorgvuldig nieuwe beveiligingssystemen aan om uw wensen aan te passen.

   
   
   
  nik-macmillan-280300.jpg

  Coaching

  Na de implementatie ondersteunen wij u door middel van fieldcoaching bij de integratie van de nieuwe processen en bieden u in-depth trainingen en workshops om een sterke overgang met het gehele team te waarborgen.

   
  william-bout-264826.jpg

  Security Network Academy

  Security Network academy is een platform om gelijkgestemden met elkaar in contact te brengen met het doel ervaringen en kennis te delen op het gebied van security.

   

  Onze diensten

   

  • Totale integratie & Security Management

  • Security audits en  AEO – TAPA – ISPS audits

  • Analyses: Bouwkundig, juridisch, elektronisch, manbewaking, biometrie, BMS,  toegangscontrole…

  • Procedures: uitwerken en evalueren, security concepten, strategieën…

  • Begeleiding bij implementatie, concepten…

  • Security trainingen: Security awareness, voorkomen van agressie… gepersonaliseerd voor diverse sectoren:

  • Ziekenzorg - Transport & logistiek – Retail – huisbewaarders – bewakingsagenten –

  • Overheidsdiensten – stadsdiensten

  • Communicatie Trainingen: Indirecte communicatie, voorkomen en of omgaan met non & verbale agressie, multiculturele communicatie… gepersonaliseerd voor diverse sectoren

  • Coachen van managers, leidinggevende security collega’s

  • Organiseren van: mystery shopping, controle, simulaties, ...) periodiek opvolgen van de geïmplementeerde procedures, concepten en strategieën.

   

   

   

  Voor het leveren van al deze diensten heeft Argus Team een vergunning afgeleverd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken met nr. VIII/F/KV/O/2010/391225.

   
   
   
  joshua-ness-117255.jpg

  Testimonials

   

  -"de 'best in class' oplossing"

   
   

  Onder de constante druk van kostprijs- en efficiëntieverbetering enerzijds, maar anderzijds de behoefte om het beveiliging van de site te verhogen hebben we samen met ARGUS team een ambitieus project opgezet met als doelstelling om de manbewaking (guards) te minimaliseren, maar toch het security level te verhogen. ARGUS team voerde een grondige analyse uit van de bestaande situatie, legde de pijnpunten bloot, en deed goede voorstellen voor verbetering. Hierbij werd een handig meetmiddel door ARGUS team gebruikt om het veiligheidsniveau visueel zichtbaar te maken. Hierdoor werden de acties meetbaar. Dat maakt een kosten/baten analyse zelfs voor dit soort van investeringen mogelijk. Meteen een goed instrument om de nodige middelen vrij te maken.

  ARGUS team houdt steeds rekening met alle argumenten “pro en contra” en zal hiermee continu alle ideeën en geplande acties bijschaven om zo tot de “best in class” oplossing te komen. ARGUS team zorgde voor een degelijke analyse, het lastenboek, hielp met de leverancierselectie en uiteindelijk de projectopvolging.

  Kortom: een goede partner in dit security project.

   

   

   

   

  Draelants Geoffrey

  Operations & Project Engineering Manager

  Deufol België

  Site: DDH Packing / Heist o/d Berg

   
   

  -"nieuwe marktopportuniteiten"

   
   

  Ik ken Pierre Ketels al meer dan 20 jaar als een gepassioneerde en integere security manager.

  Wat velen niet weten van Pierre, is dat hij zeer creatief is op de markt als Business Development Manager. Hij combineert zijn professionele ervaring met een hoge dosis enthousiasme.

  Vanuit zijn core business, security management, ontwikkelt hij regelmatig nieuwe marktopportuniteiten. Hierbij is optimalisatie steeds een belangrijke nieuwe invalshoek op bestaande businessmodellen.

   

  Pierre is iemand die security met zijn team en strategie in deze moderne tijden op het vereiste veiligheidsniveau brengt, en dit vanuit een onafhankelijke en neutrale positie.

   

  Kris Cloots

  Country Manager

  ISS Facility Services

   
   
  xavier-teo-275318.jpg

  Our Team

   

  Pierre Ketels

   
   

  Pierre is oprichter van verschillende security, consultancy, training als coaching bedrijven. Hij ontwikkelde verschillende strategieën en optimalisaties binnen de security wereld.  Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van B2B bedrijven in de logistiek & transport, industrie als seveso bedrijven, retail en de financiële bankwereld.  Pierre zijn ervaringen gaat over een zeer diverse markt met klanten zoals Total, Essers transport, Duracell, Bank van Breda, Toyota, Citrovina, Umicore en Nyrstar.

   

  Ivo Drent

  Ivo Drent is reeds meer dan 20 jaar actief in de video security industrie, en heeft gewerkt voor leidende fabrikanten, van zowel Engelse als Amerikaanse origine, zoals Dedicated Micros, Pelco, IndigoVision en Arecont Vision. Hij leidde Pelco’s EMEA activiteiten vanuit hun kantoor te Eindhoven, Nederland, waar hij een team van bijna 100 mensen aanstuurde die actief waren over Europe en het Midden Oosten. Voor IndigoVision stuurde hij hun EMEA verkoopsteam aan, evenals marketing en support. Meer recent leidde hij het Europese verkoopsteam van Arecont Vision.

  Tijdens zijn 2 decennia in de video security industrie was hij verantwoordelijk voor meerdere grote projekten in het publieke domein (stadsbewaking, verkeerscontrole), transport, logistiek, casino’s, de financiële wereld en overheidsinstellingen in binnen en buitenland.

   

  Frank Verberck

  Frank Verberck is een doorgewinterde manager en een gecertificeerde coach.  Hij inspireert al meer dan 30 jaar professionelen in het ontdekken van nieuwe invalshoeken, waardoor zij  hun talenten maximaal leren te benutten: “mensen helpen te worden wie zij willen zijn”.  Hij coacht directies en management teams naar duurzame groei en rendement. Hij begeleidt medewerkers van bewust, via betrokken, naar verantwoordelijk en zelf initiatief nemend.

  Managers onderschatten nog te vaak het potentieel dat alle medewerkers, ongeacht hun functie, een actieve rol kunnen en willen spelen bij het optimaliseren van het security rendement van de gehele organisatie. De sleutel tot duurzaam succes en maximaal resultaat is “van dwang naar drang”. Een voorbeeld in retail: een effectieve en klantgerichte mentaliteit in de winkel bevordert niet alleen de verkoop, zij vermindert in één moeite ook de diefstal.

  ONZE BELOFTE

   

   

  Onafhankelijk, gericht advies.

   

   
   

  Als onafhankelijke entiteit kunnen we een helicopterview hebben van de veiligheid van een organisatie of bedrijf. Dit is de sleutel. We plannen het allemaal uit en maken een analyse waaruit we gefundeerd advies geven. Hoe kunnen we verbeteren wat er nu al is? Wat moet worden toegevoegd? Welke uitdagingen staan e voor als een organisatie of bedrijf? Als er procedures zijn opgesteld, kunnen ze worden geoptimaliseerd? We creëren ook bewustzijn bij de partijen die verantwoordelijk zullen zijn voor het systeem om te waarborgen dat investeringen het grootste mogelijke rendement hebben.

  We verkopen niets zelf, wij bieden alleen onze expertise en advies aan. We zetten de behoeften van onze klanten eerst en helpen hen bij het bereiken van de doelen die we samen hebben gesteld. We kunnen ook als onafhankelijke partij optreden om voorstellen van leveranciers en aanbieders van beveiligingsdiensten te beoordelen. Het spreekt vanzelf dat we ook juridisch advies in veiligheidszaken kunnen geven.

   
   

  Pierre Ketels

  Security expert

  & Courts expert

   
  square_crop_bw_light2.jpg